DÖNER ÇEŞİTLERİ

Ürün Adı Birim Ambalaj Ağırlık Saklama Koşulu Raf Ömrü
Piliç Döner 6-8-12-20-30-50 (Kg) -18 Derece 6 ay
Yaprak Dana Döner 6-8-12-20-30-50 (Kg) -18 Derece 6 ay
Klasik Karışık Döner 6-8-12-20-30-50 (Kg) -18 Derece 6 ay
Lüx Karışık Döner 6-8-12-20-30-50 (Kg) -18 Derece 6 ay
Kıyma Döner 6-8-12-20-30-50 (Kg) -18 Derece 6 ay
Piliç But Döner 6-8-12-20-30-50 (Kg) -18 Derece 6 ay
Pişmiş Piliç Döner 1-2-5 (Kg) -18 Derece 6 ay
Pişmiş Yaprak Döner 1-2-5 (Kg) -18 Derece 6 ay
Pişmiş Karışık Döner 1-2-5 (Kg) -18 Derece 6 ay
Pişmiş Kıyma Döner 1-2-5 (Kg) -18 Derece 6 ay

-18 derecedeki blok döner şu işlemler uygulanarak pişirilmeli ve dilimlenmelidir.

Blok döner kolisinden çıkartıldıktan sonra altına daire şeklinde metal ayna yerleştirilmelidir.
Bloğun içerisindeki boru kesinlikle çıkarılmamalı , yerine başka boru takılmamalıdır.
Başlangıç için pişirme işlemi 15-20 Dk. kısık ateşte yapılmalı , ardından normal ateşte pişirmeye devam edilmelidir.
Blok dönerle ateş arasında 6-10 cm. mesafe bırakılmalıdır.
Pişirme işlemi sırasında radyan sıcaklıkları altta fazla üstte az olacak şekilde ayarlanmalıdır.
Pişen ürün kesildikten sonra alttaki tavada biriktirilerek , pişme işleminin tamamlanması sağlanmalıdır.
Çok fazla bekletildiği taktirde kuruma yapacağından pişme işlemi tamamlandığı anda tüketilmelidir.